Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с регулировката на фаровете на 146 и решение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kesh Покажи съобщение
    Колеги , някой от Пловдив , Ст. Загора , Хасково , Димитровград абе на около 60-70км от Първомай има ли ,на който да му се занимава за направата на 3 комплекта мисля ,че са 3 фара ако не се лъжа ,а ако броим и този на колата стават 4 значи 3 или 4 комплекта всичко се плаща ?
    И на мен ми трябват 3 компекта

Comment

• Ами ето значи може да се направи една хубава поръчка , че аз днес цял ден се занимавах да правя и току що дори започнах сглобяването и нищо оказа се ,че самите държачи не са направени както трябва и се отказах . Така ,че някой от колегите ,които е правил и стават ако реши може да изкара некой лев
      Alfa Romeo 146 1.6 T.Spark 16V 120hp 98г. R.I.P.
      Alfa Romeo 145 2.0 QV - New

Comment

• супер са снимките благодаря

Comment

• Здравейте колеги. Има ли някой, който още прави водачи, или някой който знае от къде да си поръчам? Трябват ми 4 водача за двата фара.
          Алфа Ромео 146 1.8 T.S. 144hp. '00

Comment

• Здравей. Общо взето всеки се спасява поотделно. Има няколко теми във форума, както и в чужди форуми, с най-разнообразни методи. Ако имаш достъп до фрезист можеш да си направиш нещо от тефлон или полиамид, че тефлона много скъп. Има и по-"направи си сам" методи. В момента се опитвам да скалъпя нещо. При успех ще пиша. При неуспех ... няма
            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Във фейсбук Христо Манолов правеше на 3D принтер
              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

• .....
                Last edited by markoff; d.m.y г., 11:46.
                146 1.3 боксер 1996г.
                156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

• Пращай ми ги да си играя! Ако може със задните капачки.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                  X